Schipper Ardjan

Schipper Ardjan

 

Even voorstellen, Ardjan Andriessen is mijn naam. Ik ben uw schipper op de “Wadloper”.  Geboren als boerenzoon in het waterrijke gebied bij Nes a/d Amstel groeide ik op met het water; vlotten bouwen, veel zwemmen en slootje springen, en natuurlijk varen en zeilen op de Amstel.

          ...... Lees meer

Over mijzelf

Even voorstellen, Ardjan Andriessen (1968) is mijn naam. Ik ben uw schipper op de “Wadloper”.  Geboren als boerenzoon in het waterrijke gebied bij Nes a/d Amstel groeide ik op met het water; vlotten bouwen, veel zwemmen en slootje springen, en natuurlijk varen en zeilen op de Amstel.


Na wat omzwervingen ben ik terecht gekomen in Oldebroek, op de Noord Veluwe. Dit is de plaats waar op dit moment onze 3 kinderen opgroeien en opbloeien. Ik ben hier zeer tevreden, maar het water mis ik hier wel een beetje… In mijn werk (ingenieur landbouwtechniek) ben ik altijd graag met techniek en de natuur bezig. Ik kom echt op dreef als ik mensen mag begeleiden of met een groep iets ga ondernemen; ik laat graag mensen lachen en geniet van een goed/leuk gesprek!


Ook vind ik het heerlijk wanneer mensen iets willen proberen/doen om ze daarin te ondersteunen en kennis en vaardigheden over te dragen.

Als mensen juist rust en stilte willen geef ik de mensen die ruimte.


Wat je hier leest heeft mij doen besluiten om samen met de Wadloper allerlei groepen, families, collega's, vrienden-/vriendinnengroepen, gezinnen en verenigingen, kleine gezelschappen, maar ook individuen, een heerlijk uitje, of zelfs een complete vakantie aan te bieden!


Laat me je meenemen op de Wadloper: je mag actief meedoen en/of heerlijk relaxen! Helemaal in onze hollandse elementen; het water, het weer en de getijden bepalen wat je gaat doen, en niet de dagelijkse beslommeringen! Nederland is geweldig mooi, maar vanaf het water gezien is ons kikkerlandje toch wel heel speciaal en:

dat wil ik jou/jullie

graag laten beleven!!


Wil je meer informatie of  contact met schipper Ardjan,  klik dan hier voor het contactformulier of bel: 06-1275 0406