Accomodatie

Accommodatie

Tijdens dagtochten biedt de Wadloper plaats aan maximaal 8 gasten.

Als je met deze zeilboot meevaart /-reist beschik je over een robuust schip met een eenvoudige, gezellige en complete inrichting.


Vanuit de kuip kun je, via een deur en drie treden naar beneden, de centrale kajuit betreden.

In deze knusse, sfeervolle kajuit bevindt zich een kombuis/keukentje met spoelbak, 2-pits kookgelegenheid en keukengerei. De stahoogte bedraagt hier maar liefst ruim 1.90m! Lange mensen kunnen dus ook prima uit de voeten in de Wadloper.


Centraal voorin deze kajuit is de rondzit voor 5-6 personen. Hier zijn ook een paar boeken,  stripboeken en spelletjes binnen handbereik. Het toilet bevindt zich bij het trappetje naar de kuip. Een ruime koelbox (12 volt/ 220 Volt/ gas) bevindt zich in de kuipbank aan bakboord.


Vanuit de kuip kun je ook over de kajuit heen lopen naar het knusse voordek; hier kun je heerlijk samen of alleen zijn en genieten van de rust en het geruis van het boegwater. Dit is ook de plek om een zeehond te spotten als je meegaat naar het Wad!Wil je meer informatie of  contact met schipper Ardjan,  klik dan hier voor het contactformulier of bel: 06-1275 0406